Görgők műkövezése

A fékerőmérő padok esetében hosszabb időközönként szükséges a görgők felújítása, új bevonattal történő ellátása. Hétvégére is vállaljuk felár nélkül!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE
(Az ajánlatkéréshez 4 mező kitöltése szükséges, csak 1 perc.)

Pedálerőmérők, fékpad és lengéscsillapító vizsgáló erőmérő cellák javítása, extra sürgősséggel is, hasáb és henger fékerőmérő cellákra csökkentett áron!

Bármely típusú és gyártmányú pedálerőmérők, erőmérő cellák javítása, forgásérzékelők cseréje, igény esetén extra sürgősséggel - hogy a vizsga ne álljon!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE
(Az ajánlatkéréshez 4 mező kitöltése szükséges, csak 1 perc.)
Tel.: +36204445935 (Reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig hívható szám.)

Futómű holtjáték vizsgálók felújítása

Amennyiben Technic-Soft gyártmányú régi rázópadja van, cégünk felújítja azt önnek, így a berendezés újra hosszú évekig használható lesz.
Tel.: +36 20 967 22 34

Fékpad, görgős fékerőmérő átalakítás, kiegészítés

Az elmúlt évek folyamán minden ismert fékerőmérő típusból jó néhányat egészítettünk ki számítógépes mérőrendszerrel, mely által a régi berendezések újra alkalmassá válnak a vizsgáztatásra. Amennyiben régi fékerőmérőjét szeretné nagyon kedvező áron számítógépes mérőrendszerrel kiegészíteni, kérje árajánlatunkat itt.

Használt illetve régi fékpad, görgős fékerőmérő berendezés teljes körű felújítása

Bármely típusú régi fékerőmérőjének teljes körű felújítását vállaljuk, ez esetben egyedi árajánlatot adunk a fékerőmérő jelenlegi állapota alapján. Az árat a fékpad és a szükséges javítások típusa illetve a felhasználandó anyagok mennyisége határozza meg. Kérje egyedi ajánlatunkat itt, vagy hívja munkatársunkat a +36204445935 -ös számon.


Munkatársaink 15-20 éves tapasztalattal rendelkeznek a garázsipari berendezések felújítása, átalakítása, beüzemelése, javítása és karbantartása területén, így a felmerülő helyzetekre gyorsan reagálva, jelentős tapasztalatuknak köszönhetően azokat rövid időn belül meg tudják oldani, megtakarítva ezzel ügyfeleink idejét és pénzét.
Bővebb tájékoztatásért kérjük kattintson az adott szolgáltatással kapcsolatos linkre, vagy keressen bennünket bizalommal. Amennyiben a keresett szolgáltatást még nem találja oldalunkon, kérjük írjon nekünk a ts [cakuk] technic-soft.hu email címre vagy hívja Ifj. Laczkó Istvánt a +36 20 444 59 35-ös számon, és mi elküldjük Önnek árajánlatunkat.

Technic-Soft Kft. @ 2006 - 2016

Technic-Soft fékpad fékerőmérő futóműholtjátékvizsgáló, légfékvizsgáló fékpadátalakítás